Meet the Entrepreneur se desfășoară sub forma unei serii de forumuri dedicate studenților și absolvenților, organizate în parteneriat cu Camera de Comerț Britanică din România (BRCC), filiala Sibiu.
În cadrul acestor întâlniri, antreprenori din întreaga comunitate locală, absolvenți ai universității care administrează business-uri dintr-o gamă diversă de industrii, își prezintă propriile povești de succes și experiențe de business naționale și internaționale. Discuțiile de 90 de minute sunt concepute pentru a ajuta atât întreprinzătorii, cât și participanții să afle care sunt provocările cheie în business, pentru a obține sfaturi și informații despre funcționarea și dezvoltarea unei afaceri.
Aceste tipuri de programe de comunicare sunt esențiale pentru a oferi inspirație unei viitoare generații de oameni de afaceri care vor contribui la crearea de locuri de muncă la nivel local.
Participanți în edițiile trecute: Bianca Tudor (Elite Business Women), Liliana Paraipan (Eden Spa) și Cristi Cîmpineanu (IT Perspectives), Ciprian Cândea (Ropardo), Maurizio Marchesini.