Stiri

feb.
20

Universitatea Antreprenorială / Heinnovate

Proiectul Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și educația antreprenorială și pregătirea dinamică a studenților pentru piața muncii. Proiectul a fost implementat în perioada aprilie 2016- iulie 2018 și a fost finanțat de Junior Achievement România (JA) și Romanian American Foundation (RAF).

By admin | Uncategorized @ro
DETAIL
feb.
20

Fulbright – RAF Scholar Award

Începând cu anul 2016, organizația Romanian American Foundation și-a propus să sprijine antreprenoriatul în România și să contribuie la pregătirea unei forțe de muncă capabile să ocupe poziții destinate angajaților cu competențe ridicate, considerând că transformarea universităților tehnice din România în hub-uri antreprenoriale se va putea traduce în creștere economică.

By admin | Uncategorized @ro
DETAIL
feb.
20

Eduhub Startup Event

Evenimentul, desfășurat în decembrie 2017, a constat într-o serie de activități dedicate antreprenoriatului, printre care workshopuri, prezentări de idei de afaceri și feedback din partea unor antreprenori și investitori.

By admin | Uncategorized @ro
DETAIL
feb.
20

Sibiu StartUp Talks

Un eveniment complex dedicat comunității locale de antreprenori desfășurat în noiembrie 2018 sub egida EduHub și care a constat într-un Community Panel în cadrul căruia s-au dezbătut alături de antreprenori recunoscuți la nivel internațional, național și local

By admin | Uncategorized @ro
DETAIL
feb.
04

Innovation Labs 2019 Sibiu Hackathon

Innovation Labs a ajuns la a 4-a ediţie în Sibiu!

By admin | Uncategorized @ro
DETAIL